9/1/2019. Τρίτη ημέρα ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ ΈΧΟΥΝ ΕΞΑΣΘΕΝΊΣΕΙ.

ΤΗΛΕΦΩΝΆ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ 
199 - 2282042199 με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου, 
2282022300 Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου και με τον 
Σύλλογο μας στο τηλέφωνο 6970194411.

Πληροφορίες για την κατάσταση του οδικού δικτύου παρέχονται από την Ελληνική Αστυνομία στο τηλέφωνο 2282022300 ( Α.Τ Άνδρου)

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Ανακοινώνεται ότι το Επαρχιακό οδικό δίκτυο Βουρκωτής – Αρνής για σήμερα 8/1 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης θα παραμείνει κλειστό.

Ενημέρωση 6:30 μ μ
Αυτή την στιγμή όλα τα οχήματα του ΣΕΔΑ βρίσκονται στους χώρους στάθμευσης.

Το ΣΕΔΑ2 πραγματοποίησε καθαρισμούς στο Ορεινό τμήμα του οικισμού Στραπουργιών καθώς επίσης και σε κάποιους παράδρομους στην περιοχή.

Τα οχήματα ΣΕΔΑ1 & ΣΕΔΑ5 πραγματοποίησαν καθαρισμό του τμήματος Μονή Παναχράντου – Φάλικα τμήμα στο οποίο είχε ακινητοποιηθεί όχημα, ακολούθως μετέβησαν στο ορεινό τμήμα του οικισμού Γιαννισαίο.





 
Ενημέρωση 2:40 μμ
Τα οχήματα ΣΕΔΑ1 & ΣΕΔΑ5 έφτασαν στην Ιερά Μονή Παναχράντου μέσω Βουνίου, ακολούθως θα καθαρίσουν τον δρόμο από Μονή Παναχράντου προς Φαλίκα και θα πραγματοποιήσουν καθαρισμούς σε παράδρομου της περιοχής.




Το όχημα ΣΕΔΑ2 κατευθύνεται προς την περιοχή Στραπουργιών – Εβρουσών, όπου θα πραγματοποιήσουν καθαρισμό σε ορεινό τμήμα του οικισμού.
Ενημέρωση 12:45 μμ
Τα οχήματα ΣΕΔΑ2 και ΣΕΔΑ4 επιχειρούν στο οδικό δίκτυο Γαυρίου - Βιτάλη, ο δρόμος είναι ανοικτός από μηχάνημα της Πολιτικής Προστασίας, ο ΣΕΔΑ πραγματοποιεί εργασίες διαπλάτυνσης. Ο καιρός είναι αίθριος από Νότια διεύθυνση η θερμοκρασία σε θετικό πρόσημο.

Τα οχήματα ΣΕΔΑ1 & ΣΕΔΑ5 επιχειρούν στην περιοχή Βουνίου με κατεύθυνση την Ιερά Μονή Παναχράντου όπου παρά τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες που επικρατούν ο όγκος του χιονιού είναι μεγάλος και αντιμετωπίζουν δυσκολίες, προ όλιγου το όχημα ΣΕΔΑ5 πραγματοποίησε μεταφορά συμπολίτη μας από την Περιοχή Μέσα Βουνίου προς την Χώρα, ο καιρός είναι αίθριος από Νότια διεύθυνση, η θερμοκρασία σε θετικό πρόσημο.



Ενημέρωση 9:30 μμ
Τα δύο οχήματα του ΣΕΔΑ, τα οποία διαθέτουν μαχαίρι εκχιονισμού κινούνται είδη προς τις εξής κατευθύνσεις.

Α) Ένα όχημα προς Ιερά Μονή Παναχράντου μέσω Βουνίου δημοτικής ενότητα Κορθίου, που δεν κατάφερε εχθές να φτάσει στην Ιερά Μονή.

Β) Ένα όχημα κινείται προς Γαύριο δημοτικής ενότητας Υδρούσας, όπου θα λάβει σχετικές εντολές.

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates