8/1/2019 Δεύτερη ημέρα χιονοπτώσεων ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΤΗΛΕΦΩΝΆ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ 
199 - 2282042199 με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου, 
2282022300 Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου και με τον 
Σύλλογο μας στο τηλέφωνο 6970194411.

Πληροφορίες για την κατάσταση του οδικού δικτύου παρέχονται από την Ελληνική Αστυνομία στο τηλέφωνο 2282022300 ( Α.Τ Άνδρου)

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Ανακοινώνεται ότι το Επαρχιακό οδικό δίκτυο Βουρκωτής – Αρνής για σήμερα 8/1 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης θα παραμείνει κλειστό.

Ενημέρωση 7:40 μμ.
Το οχήματα ΣΕΔΑ1 & ΣΕΔΑ5 κατευθύνονται από την περιοχή «Ανω Πιτροφού» προς τον Χώρο στάθμευσης στα Λειβάδια Άνδρου.

Το όχημα ΣΕΔΑ2 από τις 6:30 μμ περίπου βρίσκεται στην θέση στάθμευσης στα Λειβάδια Άνδρου, προηγούμενος είχε επιχειρήσει να ανοίξει τον δρόμο προς στην Ιερά Μονή Παναχράντου μέσω Βουνίου, δυστυχώς λόγο μεγάλης ποσότητας χιονιού και παγετού δεν τα κατάφερε, παρά την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.







Ενημέρωση 3:40 μμ
Τα οχήματα ΣΕΔΑ1 & ΣΕΔΑ5 ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό του επαρχιακού οδικού δικτύου Βουρκωτής – Αποίκια και του τμήματος περιοχής Τρικόλι, αυτή την ώρα κινούνται προς την Ιερά Μονής Αγίας Μαρίνας, ακολούθως θα κινηθούν προς Στραπουργιές, Μαίνητες, Άνω Πιτροφός.

Το όχημα ΣΕΔΑ2 ολοκλήρωσε τον καθαρισμό επαρχιακού οδικού δικτύου Λαρδία, Κοχύλου, Συνετί. Αυτή την στιγμή κινείται στην περιοχή Βουνίου ακολούθως θα κινηθεί στην περιοχή Βουνί προς Μονή Παναχράντου.

Ενημέρωση 2:42 μμ
Το όχημα ΣΕΔΑ2 βρίσκεται στην περιοχή Κοχύλου κατευθυνόμενο προς Βουνί, Μονή Παναχράντου, στην περιοχή υπάρχει ΠΑΓΟΣ, η θερμοκρασία είναι -1 βαθμοί Κελσίου, το Χιόνη είναι 40 εκατοστά περίπου, η χιονόπτωση ήπια.






Ενημέρωση 1:55 μμ
Το όχημα ΣΕΔΑ2 κινείται προς ‘Όρμο Κορθίου μέσω Καππαριάς, στην συνέχεια θα πραγματοποιήσει καθαρισμό από ¨Όρμο Κορθίου πρός Κοχύλου, Βουνί, Μονή Παναχράντου, Συνετί, η θερμοκρασία είναι σε θετικό πρόσημο, τα φαινόμενα χιονόπτωσης ήπια.

Το όχημα ΣΕΔΑ1 απεγκλώβισε όχημα το οποίο κινείτο προς βουρκωτή χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες, κινείται στην περιοχή Βουρκωτής προς Κατακαλάιους και Αποίκια, η θερμοκρασία στην περιοχή είναι -3 Βαθμούς, το ύψος χιονιού πάνω από 1 μέτρο, η χιονόπτωση σταθερή και παροδικά έντονη.


Ενημέρωση 1:15 μμ
Το όχημα ΣΕΔΑ1 ολοκλήρωσε τον καθαρισμό του δρόμου της Βουρκωτής, η θερμοκρασία είναι στους -6 βαθμούς, ενώ το ύψος χιονιού έφτασε μέχρι το 1 μέτρο και 30 εκατοστά, η χιονόπτωση σταθερή και παροδικά έντονη.

Το όχημα ΣΕΔΑ5 κατευθύνεται προς την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου για την μεταφορά προσκυνητών.

Το όχημα ΣΕΔΑ2 πραγματοποιεί καθαρισμό του δρόμου από το Ζαγανιάρη με κατεύθυνση τα Φάλικα, το ύψος χιονιού είναι στα 30 εκατοστά, η θερμοκρασία σε θετικό πρόσημο, ενώ η χιονόπτωση σταθερά μέτριας έντασης.

Το όχημα ΣΕΔΑ4 βρίσκεται στην περιοχή Βιτάλη όπου συνδράμει επικουρικά σε μηχάνημα της Πολιτικής Προστασίας, το ύψος χιονιού είναι 30 με 40 εκατοστά, η χιονόπτωση μέτριας εντάσεως.

Αυτή την ώρα μηχανήματα της πολιτικής προστασίας επιχειρούν στις περιοχές.

1.Αμολόχου, δημοτικής ενότητας Υδρούσας

2. Βιτάλι – Γίδες, δημοτικής ενότητας Υδρούσας

3. Βουνί – Μονή Παναχράντου, δημοτικής ενότητας Κορθίου

4. Πιτροφός – Άνω Πιτροφός, δημοτικής ενότητας Άνδρου

6.Άνω Απροβάτου, δημοτικής ενότητας Υδρούσας

7.Κατάκοιλος – Άρνη, δημοτικής ενότητας Υδρούσας

Οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονται καθ οδών για παροχή βοηθείας.

Ενημέρωση 12:15 μμ
Δυσκολία στο καθαρισμό του δρόμου προς «Βουρκωτή» από το όχημα ΣΕΔΑ1, ύψος χιονιού πάνω από 50 εκατοστά, θερμοκρασία -2 βαθμοί, έντονη χιονόπτωση.



Το όχημα ΣΕΔΑ2 βρίσκεται στην περιοχή «Ζαγανίαρι» όπου το ύψος χιονιού είναι περίπου 40 εκατοστά ενώ η θερμοκρασία βρίσκεται σε θετικό πρόσημο, η χιονόπτωση αραιή.







Το όχημα ΣΕΔΑ4 Βρίσκεται στην περιοχή «Βιτάλη» δημοτικής ενότητας Υδρούσας, όπου συνδράμει επικουρικά σε μηχάνημα της Πολιτικής Προστασίας. 

Ενημέρωση 11:50 πμ
Αυτή την στιγμή τα οχήματα ΣΕΔΑ1 & ΣΕΔΑ5 βρίσκονται καθ οδών προς την περιοχή της «βουρκωτής» ο δρόμος κατά τις πρωινές ώρες παρουσίαζε παγετό, η χιονόπτωση αυτή την στιγμή είναι σχετικά έντονη, οι συνθήκες αυτή την στιγμή στην περιοχή είναι ως εξής.

Περιοχή Αποικιών Θερμοκρασία +1 βαθμός, ύψος χιονιού 10 εκατοστά.

Περιοχή Μονής Αγίας Ειρήνης Αποικιών, θερμοκρασία -2 βαθμοί, ύψος χιονιού 30 εκατοστά.

Περιοχή Μονής Αγίου Νικολάου Αποικιών, θερμοκρασία -4 βαθμοί, υψος χιονιού 50 εκατοστά.

Το όχημα ΣΕΔΑ2 βρίσκεται στην περιοχή «Καπαριάς» όπου μετέβη μέσω Πιτροφού και Σταυροπέδας, η θερμοκρασία είναι σε θετικό πρόσημο, το ύψος χιονιού στα 20 εκατοστά, ενώ η χιονόπτωση είναι συνεχής.










Ενημέρωση 9:45πμ
Τα οχήματα του ΣΕΔΑ κινούνται προς δυο κατευθύνσεις.

Α) οδικός άξονας «Συνετίου, Βουνίου, Κοχύλου»

Β) οδικός άξονας «Αποίκια, Κατακαλαίοι, Βουρκωτή»


Ενημέρωση 9:30 πμ
Δεύτερη ημέρα χιονόπτωσης στην Άνδρο, τα φαινόμενα χιονόπτωσης για την ώρα είναι ηπιότερα, ενώ η θερμοκρασία βρίσκεται σε θετικό πρόσημο.
Η πολιτική προστασία δήμου Άνδρου και το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Άνδρου ενημερώνουν για την ύπαρξη Παγετού, συνιστούν στα ορεινά τμήματα του νησιού χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, και περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων.
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates