Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (5 - 8 Φεβρουαρίου 2012)


ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ EΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
        Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από σήμερα Κυριακή (05-02-2012) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, τα χιόνια στα ορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας, τους θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη και τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.
Πιο αναλυτικά :
Α. Την Κυριακή (5-2-2012) :
    Έντονες βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη Θράκη, το Βορειοανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στην Ανατολική Μακεδονία και τη νύχτα στο Βόρειο Ιόνιο, την  Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.
Β. Την Δευτέρα (6-2-2012) :
 1. Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα σημειωθούν κυρίως στα Δυτικά, τα Κεντρικά, τα Βόρεια και το βράδυ  στο Ανατολικό Αιγαίο.
2. Έντονες  χιονοπτώσεις σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου  και Δυτικής Μακεδονίας και από το απόγευμα και σε πιο πεδινές περιοχές της Δυτικής – Κεντρικής Μακεδονίας.
3. Οι θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφορ το απόγευμα στα Δυτικά και Βόρεια βαθμιαία θα στραφούν σε Βόρειους με την ίδια περίπου ένταση.
Γ.Την Τρίτη (7-2-2012) :
        Αρχικά προβλέπεται κακοκαιρία  στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη , το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο και έντονες  χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κεντρικής  και Βόρειας χώρας καθώς και σε πιο πεδινές περιοχές της Δυτικής –Κεντρικής  Μακεδονίας και της  Ηπείρου, το  απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Δ. Από την Τετάρτη (8-2-2012) :
      Οι χιονοπτώσεις αν και γενικά ασθενείς θα συνεχιστούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές στα Βόρεια και βαθμιαία στα κεντρικά, έως το τέλος της εβδομάδας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση κυρίως στα Ανατολικά και Βόρεια.
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates