Παρασκευή 19/06 : Συμμετοχή του Σ.Ε.ΔΑ. σε Άσκηση Αντιμετώπισης θαλάσσιας Ρύπανσης και καθαρισμός προάυλιου Δημ.Σχολείου Πίσω Μεριάς.

  Την Παρασκευή 19/06, ο Σύλλογος μας συμμετείχε επιτυχώς σε άσκηση αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης από πετρελαιοειδή , η οποία συνδιοργανώθηκε από το Λιμενικό Σώμα ,το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου-Τήνου και την εταιρεία "Τεχνική Προστασία Περιβάλλοντος" στον λιμένα Γαυρίου. Η άσκηση προέβλεπε την πόντιση , ρυμούλκηση και έλξη αντιρρυπαντικού φράγματος στον λιμένα.Οι εθελοντές του Συλλόγου μας είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν εκτενώς για τις μεθόδους προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος από πετρελαιοειδή και άλλα συναφή προϊόντα , ενώ παράλληλα συνέδραμαν στην εγκατάσταση και στην συνέχεια στην απόπλυση του αντιρρυπαντικού εξοπλισμού με την χρήση της αντλίας του οχήματος ΣΕΔΑ 4. Στην δράση συμμετείχαν τρεις εθελοντές και ένα όχημα του Συλλόγου (ΣΕΔΑ 4).

Επίσης την ίδια μέρα , πραγματοποιήθηκε απόπλυση του προαύλιου χώρου του Δημοτικού σχολείου Πίσω Μεριάς .Στην δράση συμμετείχαν δύο εθελοντές και ένα Όχημα του Συλλόγου (ΣΕΔΑ 3).







 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates