Κυριακή 10/11/2019 : Κλαδονομή επικίνδυνου τμήματος δέντρου στο Μπατσί και συμμετοχή του Σ.Ε.Δ.Α σε καθαρισμό του οδικού δικτύου Πίσω Μεριάς Κορθίου.

Την Κυριακή 10/11/2019 , ο Σύλλογος μας, ύστερα από αίτημα της υπηρεσίας της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου συμμετείχε ταυτόχρονα σε δύο εθελοντικές δράσεις: η πρώτη, αφορούσε την κλαδονομή επικίνδυνου τμήματος δέντρου επί του επαρχιακού οδικού δικτύου στην θέση "Ξηροκαρύδα" στο Μπατσί, καθώς αποτελούσε απειλή για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων. Στην κλαδονομή , συμμετείχαν τέσσερις εθελοντές  με δύο οχήματα (ΣΕΔΑ 4 και ΣΕΔΑ 9) , οι οποίοι χρησιμοποιώντας ειδικό αναρριχητικό εξοπλισμό, κατόρθωσαν με ασφάλεια να αφαιρέσουν τα υψηλά επίμαχα σημεία του δέντρου που είχαν παρουσιάσει επικίνδυνη κλίση.

Η δεύτερη , αφορούσε την εθελοντική συμμετοχή στον καθαρισμό του οδικού δικτύου της Πίσω μεριάς Κορθίου , που οργανώθηκε από τους κατοίκους της κοινότητας Κορθίου.Στην δράση συμμετείχαν τρεις εθελοντές και δύο οχήματα  (ΣΕΔΑ 5 και 7).  



Φωτογραφίες από την κλαδονομή του επικίνδυνου τμήματος δέντρου στην θέση "Ξηροκαρύδα" στο Μπατσί.

Απο την εθελοντική συμμετοχή στον καθαρισμό του οδικού δικτύου της Πίσω Μεριάς.

Καθαρισμός του οδικού δικτύου της Πίσω Μεριάς.

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates