Επισκευή ΣΕΔΑ7 - Ευχαριστίες

 


Το περασμένο Φθινόπωρο μας παραχωρήθηκε μια υδροφόρα από το Δήμο Άνδρου με σοβαρό πρόβλημα στον κινητήρα που την καθιστούσε μη λειτουργική.   Ύστερα από ώριμη σκέψη το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔΑ αποδέχτηκε την παραχώρηση της χρήσης της υδροφόρας και κατά συνέπεια και την επισκευή της. 

Με την οικονομική στήριξη για την επαναλειτουργία της των συμπολιτών μας,  που σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν έχουν στηρίξει το έργο του Συλλόγου μας, κατέστει αυτό δυνατό.  Έτσι λοιπόν δημόσια ευχαριστούμε, κατ’ αλφαβητική σειρά τους: 

κ. Κουρτέση Μάκη, κα Μαντοπούλου Λίλιαν, κ.Μουγή Βασίλη, κ. Παλαιοκρασσά Δημήτρη, κ. Πολέμη Λευτέρη, κ. Τσεπέρκα Γιάννη.

Στην επισκευή της συνέδραμαν και κάποια μέλη του ΣΕΔΑ με τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις. Δυστυχώς με το που ολοκληρώθηκε η επισκευή και  το βάψιμο της υδροφόρας, χρειάσθηκε να χρησιμοποιηθεί στη μεγάλη φωτιά που είχαμε τον προηγούμενο μήνα στα Ρέματα, όπου παρουσίασε πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Για την επισκευή του κιβωτίου μεταφέρθηκε σε συνεργείο της Αθήνας με την ευγενική χορηγία για τη μεταφορά της, των δυο ναυτιλιακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο νησί μας. Η Ναυτ. Εταιρεία FAST FERRIES μετέφερε δωρεάν το όχημα στην Ραφήνα με το πλοίο της THEOLOGOS P. και η Ναυτ. Εταιρεία GOLDEN STAR FERRIES ανέλαβε δωρεάν την επιστροφή του οχήματος στην Άνδρο με το πλοίο της SUPERFERRY II. Ως εκ τούτου ευχαριστούμε τις Εταιρείες FAST FERRIES & GOLDEN STAR FERRIES, καθώς και το Πρακτορείο PLOES TRAVEL για την διαμεσολάβηση και εξασφάλιση των εισιτήριων.  Ευχαριστούμε ακόμη  την Εταιρεία KOUROS SA του κ. Γιάννη Τσεπέρκα για την δωρεάν κατασκευή και τοποθέτηση των αυτοκόλλητων (όπως έχει γίνει, άλλωστε,  σε όλα τα οχήματα του ΣΕΔΑ)  που αναδεικνύουν με καλαισθησία το έργο του ΣΕΔΑ.

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates