Τρίτη 21/04 : Ολοκλήρωση του έργου άντλησης .

Τρίτη 22/04 : Ο σύλλογος και σήμερα συνέχισε και ολοκλήρωσε επιτυχώς το έργο άντλησης υδάτων από το πλημμυρισμένο υπόγειο κτιρίου στην Χώρα. Στην τελική δράση συμμετείχαν δυο εθελοντές και ενα οχήμα του Σ.Ε.Δ.Α.(ΣΕΔΑ 9).



Μ. Σάββατο &Κυριακή του Πάσχα:απάντληση υδάτων και έκτακτη αποστολή φαρμάκων και τροφίμων.

         Το Μ.Σαββατο 18/04, ο Σύλλογος μας , κατόπιν αιτήματος του τμήματος πολ.προστασιας του Δήμου Άνδρου , κλήθηκε να συνδράμει σε άντληση υδάτων από πλημμυρισμένο υπόγειο κατοικίας στην Χώρα .Το συμβάν προκλήθηκε από διαρροή σε αγωγό ύδρευσης , με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το υπόγειο του συγκεκριμένου κτιρίου. Στο συμβάν συμμετείχαν 4 εθελοντές με ένα όχημα του συλλόγου (ΣΕΔΑ 9) , οι οποίοι πραγματοποίησαν τέσσερις (4) εγκαταστάσεις άντλησης με ηλεκτροκίνητα αντλητικά συγκροτήματα, μέχρι τις 23. 00. Επειδή η εισροή υδάτων ήταν συνεχής, παρέμεινε μια αντλία στο χώρο που αντλούσε συνέχεια το νερό. 

Χθες το πρωί, (Κυριακή του Πάσχα) η στάθμη των υδάτων είχε ανέβει χωρίς όμως να προκληθεί ζημιά στον αποθηκευτικό χώρο. Ως αποτέλεσμα αυτού ,το ΣΕΔΑ9 μετέβησε εκ νεόυ με τρεις εθελοντές ,ώστε να προστεθούν επιπλέον αντλητικά συγκροτήματα για κάποιες ώρες,για να ελεγχθεί η εισροή και να κρατηθεί σε χαμηλή στάθμη.Το απόγευμα το έργο συνεχίσθηκε  με τα οχήματα ΣΕΔΑ8 και ΣΕΔΑ7 αντίστοιχα. . Το έργο της απάντησης συνεχίζεται ακόμη και σήμερα καθώς θα επιληφθεί συνεργείο του Δήμου για την επισκευή του δικτύου ύδρευσης.

Επίσης , το Μ. Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα αλλά και σήμερα,ο Σύλλογος μας κλήθηκε μετά από αίτημα της πολιτικής προστασίας του Δήμου Άνδρου , να συνδράμει στην μεταφορά τροφίμων και φαρμάκων σε ομάδες του τοπικού πληθυσμού που έχουν περιοριστεί στην κατοικία τους ,λόγω των μέτρων προστασίας από την ασθένεια covid19. Στην δράση συμμετείχαν συνολικά τέσσερις εθελοντές και ένα όχημα του συλλόγου (ΣΕΔΑ7) και ο αντιδήμαρχος Άνδρου κ. Γιαννίτσης Δημήτριος .






 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates