Τρίτη 17/3 : Ευχαριστήρια δήλωση και συμμετοχή του ΣΕΔΑ στην δράση υποστήριξης των ευπαθών κατοίκων του νησιού υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου.

    Τρίτη 17/03 : Ο Σύλλογος μας , έλαβε σήμερα ευχαριστήρια δήλωση εκ μέρους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας , για την χορηγία δέκα αντισφυξιογόνων μασκών προστασίας που πραγματοποίησε σε συνεργασία με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου.Η συγκέντρωση και μεταφορά των μασκών , πραγματοποιήθηκε από δύο εθελοντές του Σ.Ε.Δ.Α προς  στην Ι.Μ Αγίας Ειρήνης στα Αποίκια στις 06/03 ,όπου και συγκεντρώνονται και άλλα συναφή είδη προς στήριξη των συνοριακών δυνάμεων ασφαλείας στον Έβρο.Οι μάσκες απεστάλησαν και παραλήφθηκαν επιτυχώς από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας, η οποία και τις διένειμε στους επικεφαλείς Έλληνες Αστυνομικούς των δυνάμεων FRONTEX. Ο Σύλλογος μας, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του προς τις συνοριακές δυνάμεις ασφαλείας και του δύσκολου έργου που επιτελούν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.Ακολουθεί το σύντομο κείμενο ευχαριστήριας δήλωσης : 

"Στην φωτό που σας στέλνω, γίνεται η παράδοση των μασκών στους επικεφαλείς Έλληνες αστυνομικούς της FRONTEX από το Αστυνομικό Υποδιευθυντή της Διευθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας κ. Αξή Χρήστο. Οι υπόλοιπες παραδόθηκαν στην διμοιρία υποστήριξης της ιδίας διεύθυνσης. Και πάλι σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας.

 Μετά τιμής Φαρφαρατζής Γεώργιος
Υπαστυνόμος Β "


Επίσης, κατόπιν απόφασης του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου, αποφασίσθηκε η συμμετοχή του Σ.Ε.ΔΑ σε συνεργασία με την Εθνοφυλακή Άνδρου , στην δράση υποστήριξης των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού του νησιού με παράδοση κατ'οίκον τροφίμων,φαρμάκων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης που ενδεχομένως χρειάζονται. 


 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates