Τετάρτη 05/02 : Απεγκλωβισμός οχήματος στο Κόρθι.

     Τετάρτη 05/02 18:20 : Ο Σύλλογος μας , μετά από αίτημα του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου, κλήθηκε εκτάκτως να συνδράμει στον απεγκλωβισμό οχήματος στο Ρωγό του Κορθίου. Το συγκεκριμένο όχημα εξετράπη της πορείας του, και σταμάτησε στην άκρη του οδικού δικτύου , με το μισό του μέρος να βρίσκεται πάνω στο κενό. Ευτυχώς , δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός . Άμεσα , κινητοποιήθηκαν έξι εθελοντές με δύο οχήματα  (ΣΕΔΑ 3 και ΣΕΔΑ 9), οι οποίοι και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το όχημα από την επικίνδυνη θέση του , με ασφάλεια και να το επαναφέρουν στον δρόμο.




Σάββατο 01/02 : Ολοκλήρωση κλαδονομής και απομάκρυνσης επικίνδυνου δέντρου στο Επισκοπειό.

Το Σάββατο 01/02, ο Σύλλογος μας ολοκλήρωσε την κοπή και απομάκρυνση του επικίνδυνου δέντρου στο Επισκοπειό .Το συγκεκριμένο δέντρο παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια , επικίνδυνη κλίση, αγγίζοντας ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης , αποτελώντας κίνδυνο για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων και πολιτών. Στην δράση , συμμετείχαν πέντε εθελοντές και δυο οχήματα του ΣΕΔΑ (Σ.Ε.Δ.Α 3 - Σ.Ε.Δ.Α 9).








Βίντεο κοπής και απομάκρυνσης του δέντρου.

Παρασκευή 31/01 : Κλαδονομή πεσμένων δέντρων σε Λάμυρα.

Την Παρασκευή 31/01, ο Σύλλογος μας , μετά από αίτημα του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου, πραγματοποίησε κλαδονομή και απομάκρυνση πεσμένων δέντρων στα Λάμυρα.Τα δέντρα , εξαιτίας της πρόσφατης κακοκαιρίας , είχαν πέσει πάνω στα ηλεκτροφόρα σύρματα του δικτύου διανομής ηλ. ρεύματος και στηρίζονταν κυριολεκτικά πάνω σε αυτά. Με την απομόνωση του δικτύου από τα αρμόδια συνεργεία, πραγματοποιήθηκαν οι κλαδονομές και οι κοπές των πεσμένων δέντρων.Στην δράση, συμμετείχαν τέσσερις εθελοντές και ένα όχημα του ΣΕΔΑ (ΣΕΔΑ 9 ).




 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates