Συμμετοχή του ΣΕΔΑ στο 4ο αγώνα δρόμου Andros Trail Race

Ο Σύλλογος μας, συμμετείχε σήμερα επιτυχώς , στην διεξαγωγή του 4ου αθλητικού αγώνα δρόμου Andros Trail Race, με την επικουρική επιτήρηση σημείων των διαδρομών των αθλητών. Συμμετείχαν συνολικά δώδεκα εθελοντές και τέσσερα οχήματα (ΣΕΔΑ 3, ΣΕΔΑ 4 , ΣΕΔΑ 5 και ΣΕΔΑ 8) . Οι εθελοντές-μέλη του συλλόγου , ξεκίνησαν νωρίς το πρωϊ στις 08:00 την επιτήρηση καίριων σημείων των διαδρομών από τις οποίες θα περνούσαν οι αθλητές. Στα σημεία επιτήρησης , προσέφεραν επίσης στους διαγωνιζόμενους τα απαραίτητα μέσα για την συνέχιση του αγώνα τους όπως νερό και φρούτα, ενώ παράλληλα φρόντιζαν για την τήρηση της ορθής διαδρομής από τους αθλητές.

Οι εθελοντές είχαν κατανεμηθεί σε διάφορα σημεία της μεγάλης διαδρομής των 24 χιλιομέτρων , όπως στην θέση “Φονιάς” στην κορυφή του βουνού στα διποτάματα , στην έξοδο του χωριού Λαρδιά ,στο έξω Βουνί κ.α. Με την ολοκλήρωση του αγώνα στις 14:30, οι εθελοντές , κατευθύνθηκαν προς το Κόρθι , όπου και παρακολούθησαν την τελετή απονομής και έλαβαν τα ευχαριστήρια από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Εργασίες κλαδονομής τμήματος δέντρου στον Όρμο Κορθίου.


 Σήμερα , στις 25/09, ο Σύλλογος κλήθηκε κατόπιν αιτήματος του Δήμου Άνδρου, να προχωρήσει σε κλαδονομή και κοπή τμημάτων δέντρου, το οποίο βρίσκεται στην αυλή του πολιτιστικού κέντρου Κορθίου και τμήματα του ακουμπούσαν σε ηλεκτροφόρα καλώδια του δικτύου διανομής . Στην κλαδονομή συμμετείχαν τέσσερις εθελοντές και ένα όχημα του Σ.Ε.Δ.Α (ΣΕΔΑ 3), οι οποίοι με την χρήση κατάλληλων εργαλείων (κλίμακες και κλαδοκοπτικά αλυσοπρίονα), αφαίρεσαν τα επίμαχα τμήματα του δέντρου.  
Φωτό : Σ. Βαρθολομαίος.
Φωτό : Σ. Βαρθολομαίος.
Φωτό : Σ. Βαρθολομαίος.

Ευχαριστήρια Επιστολή στην Fast Ferries Ν.Ε. για την χοήγηση δωρεάν μετακίνησης Πυροσβεστικού Οχήματος

   
O Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου (Σ.Ε.Δ.Α) , εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην FAST FERRIES Ν.Ε., για την εξασφάλιση δωρεάν μετακίνησης του νεοαποκτηθέντος πυροσβεστικού οχήματος του Συλλόγου, από την Άνδρο προς την Αθήνα μετ' επιστροφής για έλεγχο.

     Η  διαχρονική συμβολή και συμπαράσταση της FAST FERRIES στις ανάγκες μετακίνησης των οχημάτων του Συλλόγου αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη της εταιρείας στο έργο του Σ.Ε.Δ.Α., κυριότερα, στον ίδιο τον Άνθρωπο και το Κοινωνικό Σύνολο, δυο από τα συστατικά  στοιχεία του Εθελοντισμού. 

Ο Πρόεδρος : Νίκος Χαζάπης .

Ο Γραμματέας : Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Γενική Συνέλευση - Αρχαιρεσίες (15-9-2019)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Αγαπητά μέλη του ΣΕΔΑ,
Σας προσκαλούμε στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Λειβαδίων την  Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 19.00' με οποιονδήποτε αριθμό μελών. Η ημερήσια διάταξη θα έχει ως εξής :

1. Aπολογισμός έτους που πέρασε
2. Έγκριση δαπανών που υπερβαίνουν τα 1.000€
3. Σχεδιασμός δράσεων πρόληψης εκ μέρους του ΣΕΔΑ
4. Προϋπολογισμός νέου έτους
5. Αρχαιρεσίες
6. Άλλα θέματα που θα τεθούν από τη ΓΣ

Παρακαλούμε θερμά να παραστείτε, η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Για τον ΣΕΔΑ

Ο Πρόεδρος Νίκος Χαζάπης
O Γραμματέας Παντελής Στυλιανός
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates