Μεταβολή του καιρού αναμένεται σήμερα Σάββατο 10/2/2018

Σε πορτοκαλί συναγερμό σχεδόν όλη η Ελλάδα όπου αναμένονται ισχυρές καταιγίδες, συνοδευόμενες από έντονη βροχή και δυνατούς ανέμους.

Σε κίτρινο συναγερμό θα είναι τα Δωδεκάνησα και η Κρήτη με τοπικές καταιγίδες, συνοδευόμενες από έντονη βροχή και δυνατούς ανέμους.

(σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα προειδοποίησης meteoalarm, το οποίο παρέχει πληροφορίες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων και στο οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα).


ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙΡΟΥ
ΚΙΤΡΙΝΟ: ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, με τα πιο πρόσφατα δελτία καιρού. Αναμένονται κάποιες μικρής κλίμακας επιπτώσεις σε υπαίθριες δραστηριότητες.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, πάρτε προφυλάξεις βάσει των τελευταίων δελτίων καιρού. Περιμένετε και προετοιμαστείτε γιατί αναμένονται κάποιες επιπτώσεις σε καθημερινές και υπαίθριες δραστηριότητες.
ΚΟΚΚΙΝΟ: ΠΑΡΤΕ προληπτικά ΜΕΤΡΑ, να είστε σε επαγρύπνηση και να ενεργείτε σύμφωνα με τις συμβουλές των αρμόδιων αρχών. Ενημερωθείτε από τα δελτία καιρού και περιμένετε σημαντικές επιπτώσεις στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates