Ολοκλήρωση μονοπατιού Βραχνού-Μ.Παναχράντου


Στις 8.30 π.μ όπως και τις προηγούμενες φορές βρεθήκαμε στο σημείο συνάντησης (Δημοτικό σχολείο Λειβαδίων) για να ολοκληρώσουμε τον καθαρισμό του μονοπατιού από Βραχνού - Μονή Παναχράντου, που είχαμε ξεκινήσει στις 21-4-12 και πραγματοποιήθηκαν από τότε άλλες τέσσερεις προσπάθειες. Από τις προηγούμενες φορές είχε μείνει ένα τμήμα της διαδρομής που δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, συγκριτικά πάντα με τα ήδη καθαρισμένα κομμάτια της διαδρομής. Για μια ακόμη φορά ο κ. Σπύρος Πολέμης  μας έστειλε βοήθεια, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Είχαμε ενημερωθεί για την βοήθεια και είχαμε κανονίσει να μεταφερθούμε  με το λεωφορείο του Δήμου από το σημείο συνάντησης στα Λειβάδια στην Μονή Παναχράντου, εφόσον θα καθαρίζαμε το τελικό τμήμα της διαδρομής.
Με την πανοραμική θέα από τη Μονή αρχίσαμε να κατηφορίζουμε για να ολοκληρώσουμε τελικά το καθαρισμό στις 11.30 π.μ.
    Πρόκειται για μια πολύ όμορφη διαδρομή με εναλλαγή τοπίων, χρωμάτων και αισθήσεων.
    Στην επιστροφή μας προς τη Μονή, μας περίμενε η πάντα ζεστή φιλοξενία των Πατέρων της Μονής καθώς και η  πασίγνωστη μακαρονάδα του Ηγούμενου Πατήρ Ευδόκιμου.
    Να ευχαριστήσουμε και πάλι όλους όσους στάθηκαν αρωγοί μας, σε αυτή τη προσπάθεια που θα συνεχιστεί το Φθινόπωρο, καθαρίζοντας και άλλες αξιόλογες διαδρομές.

Σχετικά βίντεο από τον σημερινό καθαρισμό μπορείτε να δείτε εδώ:  
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates