Μονοπάτι: Έξω Βουνί - Γιαννισαίο

Συνεπείς αυτή την φορά στο ραντεβού μας για τον καθαρισμό του μονοπατιού από Έξω Βουνί μέχρι την Αγία Θυμιά, (λίγο πρίν το Γιαννισαίο), μαζευτήκαμε στις 10.00 το πρωΐ στο σημείο συνάντησης. Ευτυχώς ο καιρός δεν μας δημιούργησε πρόβλήματα όπως την περασμένη Κυριακή που έβρεχε. Γεμάτοι όρεξη, αναλάβαμε τα εργαλεία μας και ξεκινήσαμε το έργο μας, που σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολο, καθώς το μονοπάτι είχε σε κάποια σημεία, κυριολεκτικά πνιγεί στη βλάστηση. Γύρω στις 16.00 φθάσαμε στο τέλος της διαδρομής που επιλέξαμε να καθαρίσουμε. Τελικά πρόκειται για μια πολύ όμορφη διαδρομή 750 m περίπου, μέσα στο πράσινο για αρκετό διάστημα η οποία περνάει από τον νερόμυλο Νο 5 που έχει επισκευασθεί. Μετά ακολούθησε ένα υπέροχο γεύμα στο σπίτι του κ. Δημήτρη και της κ. Ζέφης στο Γιαννισαίο, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ.

Φώτο 1: Μέσα στη "τρελή χαρά" κατά το ξεκίνημα
Φώτο 2:  Ένα σημείο της διαδρομής πρίν καθαρισθεί
Φώτο 3: Το ίδιο σημείο αφού καθαρίσθηκε
 Φώτο 4: Ξεκούραση, αφού επιτέλους φθάσαμε στην Αγία Θυμιά
Φώτο 5: Αφημένα τα εργαλεία κατά την επιστροφή στα οχήματα.

Σύντομα θα τοποθετηθεί ξύλινη πινακίδα από τον ΣΕΔΑ, που θα σηματοδοτεί την διαδρομή.

2 σχόλια:

and_nx7 είπε...

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ! ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΕΦΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ME115113 είπε...

Σίγουρα θα καθαριστούν και άλλα μονοπάτια και μάλιστα σύντομα. Πολύ πιθανό την μεθεπόμενη Κυριακή, καιρού επιτρέποντος...
Φυσικά ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος.

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates