Ετήσια Τακτική Γεν. Συνέλευση (4-9-2011)

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στις 4-9-11 στο Δημοτικό Σχολείο Λειβαδίων που είχε προγραμματισθεί. Η διαδικασία ξεκίνησε στις 19.30 με την παρουσία αρκετών μελών. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:
1. Aπολογισμός του έτους που πέρασε
2. Έγκριση δαπανών που υπερβαίνουν τα 1.000€
3. Σχεδιασμός δράσεων πρόληψης εκ μέρους του ΣΕΔΑ
4. Προϋπολογισμός νέου έτους
5. Άλλα θέματα που θα τεθούν από τη ΓΣ
6. Αρχαιρεσίες

Αναφέρθηκε το συνολικό έργο που πρόσφερε ο Σύλλογός μας από το 2010  μέχρι σήμερα, τόσο σε κατασβέσεις, όσο και σε άλλες δράσεις στα πλαίσια πάντα των δράσεων Πολιτικής Προστασίας.
Εγκρίθηκαν από την Γενική Συνέλευση οι δαπάνες που ξεπερνούσαν το ποσό των 1000 €, καθώς έτσι προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου.
Οι στόχοι της επόμενης περιόδου θα είναι:
Καλύτερη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση-σχέδια δράσης ανά περιοχή
Eκπαίδευση των νέων εθελοντών δασοπυροσβεστών, η δραστηριοποίηση της εθελοντικής ομάδας σε πρόσθετες δράσεις (βάρδιες πυροπροστασίας, καθαρισμοί μονοπατιών, πεζοπορίες για εξοικείωση με περιοχές του νησιού, κα.), η χαρτογράφηση των υπαρχόντων και η αποτύπωση περαιτέρω σημείων υδροληψίας, κα.
 Με το πέρας της συζήτησης των θεμάτων, αλλά και διαφόρων προβληματισμών μελών του Συλλόγου μας ξεκίνησε η διαδικασία των αρχαιρεσιών. Από αυτήν αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔΑ που απαρτίζεται με αλφαβητική σειρά από τα μέλη:

  1. Βούλγαρη Ελευθερία
  2. Καλογρίδης Δημήτρης
  3. Καραγιάννη Όλγα
  4. Μαλισιώβας Θεόδωρος
  5. Χαζάπης Δημήτρης
  6. Χαζάπης Νίκος
  7. Stahlmann Ulli
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates