Ευχαριστήρια επιστολή


Παρελήφθη ευχαριστήρια  επιστολή από το Δήμο Άνδρου την Παρασκευή 4-3-11 για το πλύσιμο του πλακόστρωτου στη Χώρα.

4 σχόλια:

George Mantjoros είπε...

Αγαπητοι φιλοι γεια σας.....
Αφου πρωτα ευχηθω χρονια πολλα και καλη σαρακοστη,απο το βημα αυτο θελω να συγχαρω τον συλογο σας για τη μεγαλη κοινωνικη προσφορα στο νησι μας.Εχω δει με τα ματια μου στην περιοχη Γαυριου που διαμενω, εθελοντες του συλλογου σας σε κατασβεσεις πυρκαιων.Σας αξιζει καθε επαινος.Σας ευχαριστουμε.
Να ειστε βεβαιοι οτι εχετε την αγαπη και την συμπαθεια ολων αυτων που αγαπαμε και προσπαθουμε για καθε καλο στο νησι μας.
Νομιζω οτι η ευχαριστηρια επιστολη της σημερινης σας αναρτησης εκθετει καποιους αφου την εγραψαν μετα απο τα δικαια παραπονα σας.

ME115113 είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και σας διαβεβαιούμε ότι η ηθική αναγνώριση αυτής της προσπάθειας είναι η κινητήριος δύναμη που μας εμψυχώνει ώστε να γινόμαστε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι σαν εσάς αρκετοί που είναι και η σταθερή βάση λειτουργίας του Συλλόγου μας. Δυστυχώς όμως από πλευράς της πολιτείας δεν υπάρχει ουσιαστική στήριξη και δεν αναφέρομαι μόνο σε επίπεδο Άνδρου. Παγκοσμίως το θέμα του εθελοντισμού αναγνωρίζεται και στηρίζεται πρώτα από την πολιτεία και μετά από όλους τους υπόλοιπους, πράγμα που δεν συμβαίνει στην Ελλάδα. Απόδειξη αυτού είναι τα ποσοστά εθελοντών σε πολλές Χώρες, όπως ΗΠΑ 72% του δυναμικού είναι εθελοντές, Γερμανία 65%, Αυστρία 90%, Ολλανδία 80% κ.λ.π. Ας ελπίσουμε ότι κάποια μέρα θα φθάσουμε και εμείς σε αντίστοιχα επίπεδα....

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στους εθελοντες που συνεισφέρουν τοσο ενεργα και αμεσα στην πυροσβεση και αλλες δραστηριοτητες.Ειναι ενα εργο που πρεπει να επικροτειται απ`ολους και εγω σαν πολιτης της Ανδρου τους ευχαριστω για την βοηθεια τους που ειναι τοσο πολυτιμη

George Mantjoros είπε...

Ενταξει...
Επειδη ομως εσεις ειστε για τα δυσκολα ,αυτα που λιγοι μπορουν να κανουν,ξερετε οτι η αναγνωριση υπαρχει απο ολους.
Αν μερικοι δεν το βλεπουν,μην τους σχολιαζετε εσεις.Αυτο το κανουμε εμεις οι πολλοι.

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates