Συνδρομή στο έργο της αποκατάστασης στο Κόρθι


     Για μια φορά ακόμη σήμερα (5-2-2011) ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου συμμετείχε στη αποκατάσταση των ζημιών που έγιναν κατά την τελευταία νεροποντή στη περιοχή του Κορθίου. Ευτυχώς οι καιρικές συνθήκες έχουν κατά πολύ βελτιωθεί πράγμα το οποίο διευκόλυνε το έργο μας. Έτσι λοιπόν από τις 13.30 βρίσκονταν ένα όχημα του ΣΕΔΑ στο Κόρθι με 4 εθελοντές για να βοηθήσει στο πλύσιμο των δρόμων, μέχρι τις 17.00. Στη πορεία  παρουσιάσθηκε και κάτοικος της περιοχής ο οποίος μας ανέφερε ότι το υπόγειο κάποιας κατοικίας ήταν πλημμυρισμένο, καθώς οι ιδιοκτήτες του βρίσκονταν στην Αθήνα. Αφού λοιπόν καθαρίσαμε κάποιους δρόμους αντλήσαμε και το νερό που βρίσκονταν στο υπόγειο με τις φορητές αντλίες που διαθέτουμε. Σχετικό δελτίο τύπου εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του Δήμου Άνδρου:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Αντιδημάρχου Άνδρου Δημήτρη Τηνιακού 5-2-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ
ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΗΝΙΑΚΟΥ
ΑΝΔΡΟΣ 5/2/2011
Ο Αντιδήμαρχος Άνδρου κύριος Δημήτρης Τηνιακός μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής ενότητας Κορθίου, τα τελευταία εικοσιτετραώρα βρίσκονται μέρα και νύχτα στους δρόμους, ακριβώς στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες, προσπαθώντας να δώσουν εφικτές λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Μάλιστα, ως υπέρμαχοι του εθελοντισμού και οι ίδιοι, προσκάλεσαν όλους τους δημότες του Κορθίου να προσφέρουν εθελοντική εργασία για την αποκατάσταση της καθαριότητας στην παραλία του Όρμου.
Η συμμετοχή σ’αυτή την προσπάθεια ήταν συγκινητική, δείγμα της συμμετοχικότητας της κοινωνίας σε κάθε καλή προσπάθεια για τον τόπο.
Αξίζει επίσης ν’αναφερθεί πως για ακόμη μία φορά οι εθελοντές δασοπυροσβέστες με 4 μέλη και ένα όχημα του ΣΕΔΑ, βρέθηκαν κοντά και σ’αυτή την τόσο σπουδαία πρωτοβουλία!
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates