Πυροσβεστικό όχημα

 O Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου απευθύνει αίτημα οικονομικής αρωγής, προκειμένου για την αγορά μεταχειρισμένου πυροσβεστικού οχήματος για το νησί μας. Πιο συγκεκριμένα εντοπίσαμε στην αγορά μεταχειρισμένων UNIMOG στη Γερμανία, μοντέλο UNIMOG U1300L με τιμή πώλησης 21.301€, τιμή που θεωρείται ιδιαιτέρως ικανοποιητική.
            Όπως ίσως γνωρίζετε ο ΣΕΔΑ δραστηριοποιείται στην Άνδρο από το 2007, παρέχοντας μέσω των εκπαιδευμένων εθελοντών του υπηρεσίες δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας σε όλη τη γεωγραφική επικράτεια του νησιού, συνδράμοντας καθοριστικά το έργο της Πυροσβεστικής.
Δεδομένης της ιδιαίτερα επιτυχούς δραστηριοποίησης του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια και της συνεχούς διεύρυνσης της εθελοντικής ομάδας κρίνεται σκόπιμη η επάνδρωση ενός ακόμη πυροσβεστικού οχήματος, ώστε να καλύπτονται καλύτερα οι ανάγκες του νησιού. Η συμβολή σας στην προμήθεια του οχήματος αυτού είναι ιδιαιτέρως σημαντική.
            Παρακαλούμε θερμά ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό, εφόσον προτίθεστε να συνεισφέρετε ένα ποσό, δεδομένου πως το όχημα μπορεί να μην παραμείνει για πολύ ακόμη καιρό διαθέσιμο στην αγορά.
            Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και τη βοήθεια σας και παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε συμπληρωματική διευκρίνιση.
 Λογαριασμοί τραπεζών:
-Alpha Τράπεζα αρ. 622.00.2002.004339
-Εθνική αρ. 313/296153-92
-Αγροτική αρ. 3650400303434
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates