Η επόμενη ημέρα της Άνδρου

    Κλείνοντας αυτό το κύκλο της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής της Άνδρου, θα θέλαμε σαν Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου να ευχαριστήσουμε και τους τρεις συνδυασμούς που διεκδίκησαν την νέα Δημαρχία της Άνδρου, για τις δηλώσεις αναγνώρισης του έργου μας και συμπαράστασης προς τον ΣΕΔΑ στις προεκλογικές ομιλίες αλλά και γραπτώς προς τον Σύλλογο μας.
    Για εμάς δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, νικητής όλης αυτής της διαδικασίας θα πρέπει να είναι η Άνδρος. Έτσι απλά λοιπόν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα αποτελείται από εκλεγμένους εκπροσώπους και από τους τρεις συνδυασμούς θα πρέπει να δουλέψει σκληρά στη σχετικά μικρή θητεία της νέας Δημοτικής Αρχής, ώστε να θέσει τις σωστές βάσεις για την πρόοδο της Άνδρου.
    Συμπαραστάτης της προσπάθειας αυτής θα είναι και ο ΣΕΔΑ με ποικίλους τρόπους, το έχουμε δείξει στο παρελθόν, θα το κάνουμε και στο μέλλον.
    Ευελπιστούμε λοιπόν σε μια καλή συνεργασία με την νέα Δημοτική Αρχή γιατί κοινός σκοπός είναι η κοινωνική προσφορά και το καλό της Άνδρου.
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates