Συνάντηση στο Πυρ. Κλιμάκιο Άνδρου

  Χθες 18/2/2010 έγινε η πρώτη επίσκεψη του νέου Περιφερειακού Διοικητή της Πυροσβεστικής στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου. Στη συνάντηση είχε κληθεί και ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, όπου παρόντες εκ μέρους του Συλλόγου ήταν οι Χαζάπης Δημήτρης, Κουτέλης Δημήτρης, Κωνσταντής Κώστας και Χαζάπης Νίκος.
  Η επίσκεψη ήταν ενημερωτική ως προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται στο νησί μας σχετικά με τις πυρκαγιές. Αναφέρθηκε η έλλειψη οδηγών στα πυροσβεστικά οχήματα του Κλιμακίου, καθώς υπάρχουν μόνο τέσσερις οδηγοί οι οποίοι δεν επαρκούν ώστε να βγαίνουν κανονικά οι βάρδιες. Συζητήθηκε επίσης το θέμα της ανεξέλεγκτης καύσης των φρυγανότοπων ώστε να «βελτιωθούν» τα βοσκοτόπια, η οποία βέβαια σαν πρακτική, όχι δεν βελτιώνει την κατάσταση των, αλλά αντιθέτως τα υποβαθμίζει.
  Ο προϊστάμενος του Κλιμακίου αφού ενημέρωσε τον Περιφερειακό Διοικητή για την συνεισφορά μας στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, ευχαρίστησε και συνεχάρει τον Σύλλογο μας αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που έχει προσφέρει.
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates Tested Blogger Templates